• Välkommen till vår hemsida. Vissa sidor är under uppdatering.

Träskyltar - Gårdsskyltar

  • 0 kr
Dela

Se fler bilder genom att scrolla åt sidan på bilderna.

Vi tillverkar träskyltar i olika storlekar och vi fräser texten för hand, inte med CNC-maskin. Det blir ett hantverk som gör att skylten känns mer levande än de maskinfrästa skyltarna. Kan även bränna text och motiv också på mindre skyltar.
Du beställer skylt med egen text, eget typsnitt och i den storlek du önskar. Du kan få raka kanter på skylten eller okantat där vi sparat stockens naturliga former. Ser du något typsnitt eller en form på en skylt som du tycker om så skriv gärna det.

Kontakta oss med uppgifterna om vad det ska stå på skylten, vilken storlek du önskar, gärna typsnitt om du har något önskemål, annars skickar jag dig några exempel. Priserna varierar beroende på storlek och hur många bokstäver det är. Fraktpriset är normalt 149 kr, men kan bli lite dyrare om skylten är av större modell.  

Mail: [email protected]

Bilderna visar några exempel som vi gjort och vi gör inte hela lösningar såsom portal, utan enbart skylten.Sista bilden med Alaskan Malamute-skyltar har vi en kvar till salu, nr 3. De är numrerade uppifrån och ner med cirka-mått. 

Skylt 1 -  SÅLD
Skylt 2 -  SÅLD
Skylt 3 -  17x102 cm   500 kr (ord. pris 800kr)
Skylt 4 -  SÅLD
Skylt 5 -  SÅLD