• Problem med vår server! Har du inte fått svar på ditt mail så maila oss igen!

Rektangulärt matbord - Himmelfjäll

  • 17 900 kr

Dela

Detta vackra rektangulära matbord i massivt trä tillhör vår nya serie Himmelfjäll. Tidlöst och snyggt med detta läckert designade underrede .
Bordsskivan går att få med raka kanter eller okantat, som bordet på dessa bilder. Ståldetaljer på underredet ger bordet ett ännu mer rustikt uttryck och önskar du en stålkant runt bordsskivan (se vårt runda bord Himmelfjäll) så ordnar vi det, säg till innan beställning bara. Ett gediget och rustikt bord utan att vara för grovt. Priserna nedan är för bord i enfärgad bets eller olja. Beställ nu och vi skickar dig gratis färgprover. Vill du ha en annan kulör som inte vi har så säger du till.

Produktinformation
Bordsskivan är 40mm tjock
Lätt att skruva ihop och isär

Bra tips! Titta även på våra passande stolar som du  får 10% på när du beställer bord. Du kan beställa stolarna och bordet  samtidigt men du måste göra två separata beställningar,  stolarna för sig och bordet för sig och detta för att stolarna skickas  direkt från vår leverantör. Leveranstiden på stolarna är normalt ca 2-4  veckor och då hinner du få hem stolarna så du har dom hemma tills du får  färgprover från oss och ska bestämma kulör på bordet! 

Leveranstid 6-8 veckor, men kan variera, så fråga oss gärna..